Massages

Wees goed voor jezelf!

Tijdens je leven hier op Aarde is je lichaam je prachtige voertuig. Het stelt je in staat alles te ervaren wat je wilt in je leven. Het vraagt wel aandacht en zorg voor je lichaam zodat het goed kan functioneren en aan jouw verlangen kan voldoen.

Vaak behandelen we ons lichaam niet zo vriendelijk. We matten het af met hard werken, teveel sporten, maar ook met stress en spanningen krijgt het zwaar te verduren. En we voeden het niet altijd met de beste voedingsmiddelen die het nodig heeft, integendeel, veel voeding is vaak een extra belasting voor het lichaam.

Met als gevolg dat het lichaam klachten gaat vertonen. Spierklachten, hoofd- of rugpijnen, vermoeidheid etc. Het is echt van belang om aandacht aan die seintjes van je lichaam te besteden, het te verzorgen met goede voeding, rust en ontspanning.

Regelmatig een massage is dan een geschenk aan je lichaam, je geest, aan heel jouw welzijn!

Massages

Massage bij u thuis

Alle massages kunnen desgewenst ook bij u thuis plaatsvinden.

Er komen dan geen extra kosten bij, enkel een reiskostenvergoeding van 30 cent per kilometer.

Cadeaubonnen

U kunt ook een vriend, vriendin, partner of familielid verblijden met een cadeaubon voor een heerlijke massage! Op de bon vermeld ik alleen de tijdsduur van de massage, geen prijs. Te bestellen via mail of telefoon.

Prijzen

  • Stoelmassage: 20 euro, elke 5e stoelmassage 25% korting.
  • Polariteitsmassage: 50 euro
  • Ontspanningsmassage: 50 euro

**Betaling graag contant, na de behandeling.

**U hoeft geen handdoeken mee te nemen, alles is bij de prijs inbegrepen.

Reacties zijn uitgeschakeld.