Intuitief schilderen

MEDION DIGITAL CAMERA

 

Intuitief schilderen brengt je door middel van het schilderen dichter bij de kern van jezelf. Dichter bij wie je in wezen bent. Het leert je luisteren naar wat je van binnenuit aangegeven krijgt. Het leert je communiceren met je lijf, met alle delen van jouw Heel-Zijn.

Je leert zien wie je bent, wat jouw kleur is, of wat jouw kleuren zijn, letterlijk en figuurlijk. Je leert te vertrouwen op wat je voelt en om dat ook naar buiten te kunnen en durven brengen.

Dat doen we in kleine groepjes. We gaan werken aan de hand van een thema, een vraag, een gesprek of een gebeurtenis.

Het is dan prachtig te ervaren wat er dan gebeurt. Het vanuit je hart, je gevoel met al die kleuren en materialen bezig te zijn is op zich al heerlijk, en je zult verbaasd zijn over wat er vaak tevoorschijn komt. Ja, ook als je denkt niet te kunnen schilderen!

Maar bovendien maken je Ziel en alle delen van jezelf een reuzesprong van geluk: Hoera! Eindelijk! Wordt er naar ons geluisterd! Mogen we ook onszelf laten zien! En de vreugde en de ruimte die dat geeft is zo mooi!

Het gaat in eerste instantie niet om een prachtig werk af te leveren, het gaat om het proces van communicatie, van uiten wat er in je leeft. En om daar van te genieten!

Er is dan ook tijd genoeg om het werk te bespreken en naar elkaar te luisteren.

Tarief: 10 lessen voor 125 euro inclusief koffie/thee. Materiaalkosten 15 euro. Je mag wel je eigen kwasten meenemen!

Heb je belangstelling voor een cursus of wil je meer inlichtingen?MEDION DIGITAL CAMERA

                                            Vul het contactformulier of bel: 0229-844541

Reacties zijn uitgeschakeld.