Counseling

Want soms zijn er tijden in je leven dat het lijkt alsof je er even helemaal niets meer van begrijpt. Dat de vragen, problemen, conflicten je boven het hoofd rijzen. En soms is het zo’n onoverzichtelijke brei dat de moed je ontbreekt om er iets mee te doen. Ook al weet je van binnen dat het beter is om er naar te kijken. Het ziet er dan zo ingewikkeld uit. Je weet niet waar te beginnen. Counselinggesprekken helpen je om de boel weer op een rijtje te krijgen. Om helderheid en duidelijkheid te brengen.

Counselingsgesprekken zijn gesprekken die zodanig zijn ingericht dat ze je naar steeds meer helderheid brengen in je situatie of in de gebieden van je leven waar zoveel vragen over zijn.

Stapje voor stapje wordt alles in het licht gezet en de onderlinge verbanden opgezocht en bekeken.

Dan zie je dat er licht in de duisternis komt. En dat je tot veel meer in staat bent dan je eerst misschien dacht.

Ook kan een counselingsgesprek op gezette tijden prettig zijn als je met bewustwording bezig bent, en/of als je regelmatig je eigen functioneren wilt toetsen of onderzoeken.

Soms zijn er hardnekkige patronen of overtuigingen in je leven die je nu niet meer ondersteunen maar eerder een belasting vormen. Counseling of psychosociale begeleiding kan je helpen met het loslaten van belemmeringen of zaken die je niet meer nodig hebt.

Reacties zijn uitgeschakeld.